Zomer
Onze werkbijen zijn van 19/07 tem 23/07 met vakantie!

Van 24 december tot en met 2 januari is het Yools kantoor gesloten. Wij helpen je graag weer verder op vrijdag 3 januari.

The Himalaya Club

The Himalaya Club

The Himalaya Club in een zichtbaar nieuw jasje

The Himalaya Club kleurt al jaren verschillende evenementen en festivals met hun kleurrijke foodtrucks en food stalls. Ze serveren er authentieke Thibetaanse keuken. Didier, de eigenaar, had een website, maar die was verouderd, zowel visueel als technisch. Tijd voor iets nieuws.
 

Hoe hebben we Didier geholpen?

  • Nieuwe website-strategie
  • Update huisstijl
  • Focus op SEO 
  • Copywriting 
  • Conversie-optimalisatie
  • Dynamische Catalogus

De concurrentie aan de winnende hand

Didier zag hoe zijn website t.o.v. zijn voornaamste concurrenten wat verouderd was. Zowel de stijl, als de technische aspecten moesten een update krijgen. De website was niet 100% responsief en werd dus niet mooi weergegeven op smartphones en tablets, enz. 

De website was ook niet goed vindbaar, maar converteerde ook niet goed. Didier miste een heel aantal klanten, omdat ze niet vonden wat ze zochten. En omdat de website niet meer aan de huidige standaarden voldeed.

Concurrentie Gif

Design, SEO en conversie

Qua design hebben we de volledige website en de huisstijl van The Himalaya Club in een nieuw jasje gestoken. Het logo werd verfrist, nieuwe kleuren en lettertypes, … Kortom alles veel strakker en professioneler.

Onze copywriters zijn er ook meteen ingevlogen met grondige keyword analyses en het aanmaken van SEO landingspagina’s en originele content, om de organische vindbaarheid van de website te verzekeren, voor de specifieke zoekwoorden. Ze staan ook in verband met de keywords van de Google Ads campagne.

Tevens hielden ze rekening met belangrijke UX en conversie-elementen om de conversie-ratio de hoogte in de krijgen. Voldoende knoppen, CTA’s, wervende copy, … 

Het Resultaat

Didier was zeer dankbaar, zowel voor het mooie design, dat erg professioneel oogt, maar vooral ook voor de rendabiliteit van de website. Dat ziet hij in het wekelijkse aanvragen die in zijn mailbox of via zijn telefoon binnenkomen. Verschillende van onze Yoolsies hebben ook al rijkelijk mogen proeven van zijn lekkere maaltijden op verschillende festivals, waarvoor dank! 

“Op vlak van SEO heeft de website zijn doel niet gemist”


Terug naar het portfolio

Start met een gratis website-strategie!

Via een gratis analyse-gesprek krijg je een professioneel idee van jouw unieke website strategie
Boek een gratis adviesgesprek

Hoe kunnen we je helpen?

We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- & websiteadvies

Vraag advies!
Binnen 24u geholpen