+2500 websites

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Website laten maken consultant coach trotsmaker

Website voor coaches Trotsmaker

Voor een HR coach of een consultant is een professioneel ontworpen website cruciaal om de online zichtbaarheid te vergroten, maar ook om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen. Daarom besliste Trotsmakers onlangs om hun consultant website te vernieuwen. 

 

De frisse en dynamische uitstraling van de website weerspiegelt wie we zijn

Maak kennis met Trotsmakers: een team van 3 gedreven coaches die op een unieke manier mensen, teams en organisaties helpen groeien en laten floreren met als centrale vraag: Waar ben ik trots op? Hoe kan ik daar mijn superpower van maken?

Ze vroegen aan Yools om een unieke coachingwebsite te ontwikkelen. In dit artikel delen we het inspirerende succesverhaal van Trotsmakers en hoe we er samen in slaagden om met een persoonlijke touch en "trots" als kernconcept een mooi online visitekaartje te creëren.

Een Persoonlijke Touch

Voor Trotsmakers was het van cruciaal belang om een persoonlijke en authentieke sfeer op hun website te creëren. Dit vertaalde zich in het gebruik van eigen foto's, die een oprechte inkijk bieden in de wereld van de coaches. Deze foto's weerspiegelen niet alleen hun expertise, maar ook hun persoonlijkheid, waardoor potentiële klanten met henn kunnen contacteren nog voordat ze contact hebben opgenomen.

Trots Uitstralen op de website

De naam "Trotsmakers" impliceert al een sterke nadruk op het gevoel van trots. Deze emotie werd zorgvuldig geïntegreerd in de hele website, van de visuele elementen tot de krachtige boodschappen. Dit resulteerde in een website die niet alleen informeert, maar ook inspireert en de bezoekers aanzet tot actie.

Een Totaalplaatje

Trotsmakers is niet alleen trots op het werk dat zij leveren, maar ook op de samenwerking met Yools bij het bouwen van hun website. Deze samenwerking leidde tot een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Bij Yools zijn we dan ook trots op de samenwerking.

 

Binnen de website vertaalde dit zich in: 

 • Een integratie van persoonlijke foto's 
 • Een duidelijke uitleg over het dienstenaanbod van Trotsmakers
 • Een formulier die de klant kan gebruiken om contact op te nemen
 • De specifieke sterktes van de experten
 • Dankzij de website wordt de zichtbaarheid van het team vergroot. 
Voordat Yools aan de website van Trotsmakers begon te bouwen waren enkele stappen belangrijk: 

 

Doelstellingen vaststellen

Samen bepalen we de doelen van de website. Moet er informatie gedeeld worden? Moeten de klanten rechtstreek een afspraak kunnen inplannen? Moeten er meer klanten contact opnemen met Trotsmakers? Is het louter een visitekaartje

Publiek identificeren

We gaan dieper graven in de doelgroep. Begrijpen wie de potentiële klanten zijn van Trotsmakers en wat ze verwachten van de website is cruciaal om ervoor te zorgen dat de website aangepast is aan hun noden.

Concurrentieanalyse

We kijken ook naar eventuele concurrenten om ervoor te zorgen dat de website zich online kan onderscheiden. We kijken samen naar hun websites en identificeer sterke en zwakke punten.

Conclusie

Het succesverhaal van Trotsmakers benadrukt het belang van een persoonlijke benadering bij het ontwikkelen van een website. Door trots als kernconcept te omarmen en met een focus op authenticiteit en eigenheid, heeft Yools niet alleen een website gecreëerd, maar ook een online beleving die bezoekers inspireert en aanzet tot actie. Trotsmakers is een ideaal voorbeeld van hoe passie en samenwerking kunnen resulteren in een online visitekaartje dat echt indruk maakt.

  ''Myriam, Karin en Christoph wilden een authenthiek, krachtige website waar hun visie en uniek concept centraal staan: trots als groeikatalysator.''

  "Trotsmaker is ontstaan uit 3 mensen met dezelfde visie en passie. Samen hebben we gewerkt aan een aantrekkelijke website waarbij hun aanpak en concept centraal staan. Alsook was het belangrijk om een mooie persoonlijke touch te geven aan de website en veel te werken met eigen foto's. Zo zijn wij ook enorm TROTS op het werk dat we met hen verricht hebben."

  Kevin - Accountmanager bij Yools

  De frisse en dynamische uitstraling van de website weerspiegelt helemaal wie we zijn en waar we voor staan. De professionele ondersteuning van Yools in de aanloop en opbouw van de site gaf ons alle vertrouwen.
  Christoph Van Doninck

  De sterktes van deze website

  Persoonlijke uitstraling

  Een website die authenticiteit uitstraald door te werken met persoonlijke foto's en integratie van de huisstijl.

  Een centraal concept op de website: trots

  De website werd gebouwd rond het concept dat centraal staat voor de coaches van Trotsmakers: trots. Persoonlijke trots, professionele trots of maatschappelijke trots? Trots staat steeds centraal.

  Duidelijk overzicht van het aanbod

  Een eenvoudig overzicht van de verschillende diensten met een persoonlijke touch.

  Website laten maken consultant coach trotsmaker

  Hoe kunnen we je helpen?

  We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.