+2500 websites

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Website laten maken voor een bakkerij. Bakkerij Melange uit Kapelle-op-den-Bos en Kalfort.

Een warme website voor bakkerij Melange

Voor een lokale winkel is een professioneel ontworpen website steeds meer belangrijk geworden om de online zichtbaarheid te vergroten, maar ook om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen. Een website laten maken voor een bakkerij is dan ook een manier om nieuwe klanten aan te trekken. Bakkerij Melange opende recent een nieuwe vestiging. De perfecte aanleiding voor het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website om klanten een goed overzicht van hun aanbod in de verschillende bakkerijen te geven.

Ambacht, passie & kwaliteit

Bakkerij Melange heeft al enkele jaren een bakkerij Kapelle-op-den-Bos en opende recent ook een extra bakkerij in Kalfort. Door de uitbreiding van hun bakkerij was de informatie op de website verouderd was en ontstond de nood om een nieuwe website te laten maken. We gingen samen op zoek hoe we de website opnieuw gebruiksvriendelijk konden maken voor bezoekers en hoe we de warme en persoonlijke ervaring die bakkerij Melange in de winkel bied konden vertalen naar de website.

Binnen de website vertaalde dit zich in: 

 • Een duidelijk overzicht van het aanbod in beide vestigingen
 • Integratie van verschillende webshop platformen voor elke bakkerij
 • De moderne uitstraling van de winkels en de huisstijl doortrekken in het ontwerp van de website 
 • De integratie van persoonlijke en professionele foto's 
 • Een responsief design zodat de website aangepast en toegankelijk is voor verschillende toestellen
 • Er werd rekening gehouden met lokale SEO zodat de bakkerijen regionaal goed vindbaar zijn.

 

Voordat Yools aan de website van Bakkerij Melange begon te bouwen waren enkele stappen belangrijk: 

Doelstellingen vaststellen van de website van de bakkerij

Samen bepalen we de doelen van de website. Moet er informatie gedeeld worden? Moeten de klanten rechtstreek een afspraak kunnen inplannen? Moeten er meer klanten een bestelling plaatsen via de webshop van Bakkerij Melange? Is het louter een visitekaartje

Publiek identificeren van de website van de bakkerij

We gaan dieper graven in de doelgroep. Begrijpen wie de potentiële klanten zijn van Bakkerij Melange en wat ze verwachten van de website is cruciaal om ervoor te zorgen dat de website aangepast is aan hun noden. Omdat ze voornamlijk mikken op klanten vanuit de regio was het ook belangrijk om rekening te houden met lokale SEO.

Concurrentieanalyse van de webiste van de bakkerij

We kijken ook naar eventuele concurrenten om ervoor te zorgen dat de website zich online kan onderscheiden. We kijken samen naar hun websites en identificeer sterke en zwakke punten. Hoe doen de andere bakkerijen in de buurt? Hoe ziet hun website eruit? 

  Een up-to-date aanbod met eigenheid

  "Melange had reeds een website bij ons, maar zijn met de jaren zo gegroeid dat ze een tweede bakkerij geopend hebben. Initieel wouden ze deze nieuwe bakkerij vermelden op de oude website, maar dit zou niet duidelijk zijn voor hun klanten. Daarom hebben we er samen met hun voor gekozen om een nieuwe website te maken waarbij elke bakkerij een eigen pagina heeft. Daarnaast werkt elke bakkerij met een ander webshop platform, dus om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de klanten, hebben we dit mooi opgedeeld binnen de webshop pagina."

  Kevin - Accountmanager bij Yools

  Na een paar jaar en een nieuwe winkel erbij, was het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Yools heeft ons hierbij optimaal begeleid en geholpen.
  Kim Lambeir

  De sterktes van deze website

  Persoonlijke en warme uitstraling

  Een website die de sfeer van de bakkerijen uitstraalt door te werken met persoonlijke foto's en huisstijl.

  Lokale vindbaarheid

  Door in te zetten op lokale SEO krijgen de bakkerijen een goede online visibiliteit en worden ze gevonden bij klanten uit de regio 

  Overzicht van de bakkerijen

  Een duidelijk overzicht van de verschillende bakkerijen, elk met hun eigen aanbod en webshop.

  Website laten maken voor een bakkerij. Bakkerij Melange uit Kapelle-op-den-Bos en Kalfort.

  Hoe kunnen we je helpen?

  We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.