+2500 websites

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Website laten maken voor coaching en consultancy: EZW Consult

Een website met impact voor EzwConsult

Voor wie online wil opvallen is een doordachte website van essentieel belang. Voor een coach of een consultant is een professioneel ontworpen website cruciaal om de online zichtbaarheid te vergroten, maar ook om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen. EzwConsult staat voor "Inzicht - Impact - Resultaat". Daarbij aansluitend vertrouwde Elly op Yools om een nieuwe website te laten maken met een professionele en persoonlijke look & feel.

Een professioneel visitekaartje met persoonlijke uitstraling

EzwConsult is opgericht door Elly met als doel om het potentieel van mensen in organisaties naar boven te brengen en ze te laten zijn wie ze echt zijn. Elly wil een klankbord zijn en objectieve inzichten bieden om de juiste keuze te maken voor de groei van ondernemingen. Dat doet ze via Assessment & Development Centers en Coaching.

Elly was op zoek naar een website waarin haar persoonlijkheid en aanbod duidelijk weergegeven worden. Daarnaast vertrouwde Elly Yools ook voor het vernieuwen van haar logo, het schrijven van copy met inzet op SEO en het maken templates voor social media om haar branding door te trekken en online aanwezigheid te vergroten. In dit artikel delen we het succesverhaal van EzwConsult en hoe we er samen in slaagden om een mooi visitekaartje met persoonlijke touch en goede online zichtbaarheid te creëren.

Binnen de website vertaalde dit zich in: 

 • Een duidelijke weergave van de verschillende diensten
 • Een overzicht van cases om succesvolle samenwerkingen weer te geven en vertrouwen uit te stralen
 • Een vernieuwde huisstijl met aangepast logo voor een moderne en professionele uistraling
 • De integratie van persoonlijke foto's 
 • Een responsief design zodat de website aangepast en toegankelijk is voor verschillende toestellen
 • Teksten met verwerking van zoekwoorden voor een betere SEO

 

Voordat Yools aan de website van EzwConsult begon te bouwen waren enkele stappen belangrijk: 

Doelstellingen vaststellen

Samen bepalen we de doelen van de website. Moet er informatie gedeeld worden? Moeten de klanten rechtstreek een afspraak kunnen inplannen? Moeten er meer klanten contact opnemen met EzwConsult? Is het louter een visitekaartje

Publiek identificeren

We gaan dieper graven in de doelgroep. Begrijpen wie de potentiële klanten zijn van EzwConsult en wat ze verwachten van de website is cruciaal om ervoor te zorgen dat de website aangepast is aan hun noden.

Concurrentieanalyse

We kijken ook naar eventuele concurrenten om ervoor te zorgen dat de website zich online kan onderscheiden. We kijken samen naar hun websites en identificeren sterke en zwakke punten.

  Een up-to-date aanbod met eigenheid

  "Elly had al een website, maar deze gaf niet meer goed weer wat ze momenteel doet. Daarnaast zat er weinig persoonlijkheid in en dat is net wat zo belangrijk is als coach, die persoonlijke touch met klanten. Het doel was dus om een website te ontwikkelen die heel duidelijk weergeeft wat ze doet in combinatie met een uitstraling met persoonlijke touch. De website moest veel eigenheid weergeven, ook op basis van een duidelijke no-nonsense tone of voice, die terug te vinden is in de copy van de website."

  Kevin - Accountmanager bij Yools

  Mijn website is een mooi online visitekaartje & straalt uit waar ik als professional voor sta.
  Elly Zwerts

  De sterktes van deze website

  Persoonlijke uitstraling

  Een website die persoonlijkheid uitstraalt door te werken met eigen foto's en integratie van de huisstijl met vernieuwde logo.

  Succesverhalen vol vertrouwen

  Cases om succesvolle samenwerkingen en de manier van werken weer te geven.

  Duidelijk overzicht van het aanbod

  Een eenvoudig overzicht van de verschillende diensten met een persoonlijke touch.

  Website laten maken voor coaching en consultancy: EZW Consult

  Hoe kunnen we je helpen?

  We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.