+2500 websites

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Een evenementen website laten maken voor uw bedrijf in West-Vlaanderen? Authentieke webdesign in West-Vlaanderen voor The Inspiring Collection

Een website met unieke vergaderlocaties

The Inspiring Collection is een merk van unieke, verrassende en originele locaties waar bedrijven kunnen vergaderen, overnachten of culinair genieten. Ze wilden naast de bestaande website voor events ook een extra website laten maken om de locaties in de kijker te plaatsen.

Een website waar bezoekers makkelijk de juiste informatie vinden

The Inspiring Collection is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de organisatie van inspiratiecongressen voor corporates, agencies en associations die op zoek zijn naar verrassende accommodaties, onverwachte vergaderlocaties, originele incentive-activiteiten, heerlijke restaurants, fantastische teambuildingactiviteiten en prachtige vergaderbestemmingen. Hiervoor hadden ze al een bestaande website waarbij ze info gaven over webinars / conferenties. Ze kwamen naar ons met de vraag om een bijkomende website te maken om deze locaties in de kijker te plaatsen en meer zichtbaarheid te geven.

Doelstellingen vaststellen en publiek identificeren

Samen bepaalden we de doelen van de website. Welke informatie moet er gedeeld worden? Is het louter een visitekaartje of moet je website ook meer klanten aantrekken? Moeten de klanten rechtstreek een afspraak kunnen inplannen?

We bepaalden de doelgroep van de website. Wat zijn de demografische kenmerken? Waar zijn ze naar op zoek? Begrijpen wie de potentiële klanten zijn van The Inspiring Collection en wat ze verwachten van de website is cruciaal om ervoor te zorgen dat de website aangepast is aan hun noden.

Structuur uitwerken voor een optimale customer journey

Wij werkten in overleg met Filip een nieuwe website structuur uit en visualiseerden deze aan de hand van een wireframe. De structuur van deze website moest intuitïef zijn waardoor gebruikers makkelijk de juiste informatie terugvinden. De focust ligt op de locaties, waarbij we een vaste framework opbouwden om de nodige informatie mee te geven, maar ook een aangepast formulier ontwikkelden zodat het voor zowel de bezoeker als Filip duidelijk is voor welke locatie ze een aanvraag stuurden. Daarnaast bouwden we later ook een structuur op voor events en webinars en werden er landingspagina's voorzien om in te zetten op SEO zodat de website beter vindbaar wordt in zoekmachines als Google.

Locaties up-to-date houden

Er zouden op frequente basis nieuwe locaties en events toegevoegd moeten worden. Daarom was het ook belangrijk voor Filip om zelf de website volledig up-to-date te kunnen houden. Hiervoor zorgden we bij de opbouw voor een vast framework binnen een gebruiksvriendelijk CMS en kan hij steeds beroep doen op onze vriendelijke support collega die hem graag een woordje uitleg geeft.

Resultaat: een verrassende website voor unieke locaties

We werkten nauw samen met Filip om 'The Inspiring Collection' te creëren, een website dat zich richt op het bieden van een moeiteloze ervaring voor bedrijven die op zoek zijn naar buitengewone vergader- en verblijflocaties. Gebruikers hebben een centrale plek waar ze snel toegang kunnen krijgen tot gedetailleerde informatie en inspiratie over unieke vergader- en verblijflocaties. De website werd volledig in de huisstijl van The Inspiring Collection gegoten en straalt zo de inspiratie uit waar het bedrijf voor staat. We hebben er daarnaast ook voor gezorgd dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO).

  Een website met overzicht van unieke locaties voor bedrijven

  "Er was al een bestaande website waarbij ze info gaven over webinars/conferenties. Op deze conferenties / webinars gaf de website ook tips mee van mooie locaties waar je als bedrijf kan vergaderen/verblijven. Maar dit was gewoon advies tijdens zo'n webinar zonder een concreet overzicht of meer gedetailleerde info. Daarom waren ze op zoek naar een site 'the inspiring collection' om een overzicht te bieden van unieke vergader / verblijflocaties voor bedrijven. Zodat ze in 1 oogopslag geinspireerd worden met bijzondere en unieke locaties."

  Kevin D. - Accountmanager bij Yools

  Bedankt voor de toffe samenwerking, de goede service en de excellente support!
  Filip Muyllaert

  De sterktes van deze website

  Locaties, events en webinars duidelijk weergeven

  De nieuwe website structuur maakt het voor bezoekers makkelijk om door de website te navigeren en de juiste informatie over locaties, events en webinars terug te vinden.

  Focus op een goede vindbaarheid van de website

  Naast een goede customer journey voor de website, is het ook belangrijk dat de website goed gevonden wordt in zoekmachines. Om in te zetten op SEO bouwden we landingspagina's voor de website.

  Een gebruiksvriendelijk CMS

  Er was nood aan een gebruiksvriendelijk systeem om de website makkelijk aan te passen. Dankzij het SiteManager platform in combinatie met onze inhouse support kan de klant zelf makkelijk nieuwe locaties, events en webinars toevoegen.

  Een website laten maken voor jouw bedrijf in de eventsector? Authentieke webdesign in Knokke-Heist voor The Inspiring Collection.

  Hoe kunnen we je helpen?

  We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.