+2500 websites

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Website laten maken voor een vzw in Leuven

Een toegankelijke platform voor zelfstandig wonen.

Wij gooten de website van IZW uit Leuven in hun nieuwe huisstijl en maakten de website toegankelijk volgens de WCAG richtlijnen.

Op jezelf staan om de wereld in te gaan

IZW voorziet een aanbod van aangepaste woningen voor personen met een beperking in een centraal gelegen levendige omgeving i.s.m. huisvestingsmaatschappijen. Een sterk ervaren team staat 24/7 paraat om assistentie te bieden bij Activiteiten voor je Dagelijks Leven (ADL). IZW opereert vanuit een nabijgelegen centrale dienst en bieden assistentie zowel na oproep als op afspraak.

Toegankelijkheid voor personen met een handicap

Je staat er zelf misschien niet meteen bij stil maar voor veel personen met een handicap is het bezoeken van een website geen evidentie. Daarom zijn er richtlijnen opgesteld, WCAG (Web Content Accessibility Guidelines), voor het beter toegankelijk maken van websites. Wij maakten een website voor IZW uit Leuven die aan deze richtblijnen voldoet zodat hun website door iedereen gelezen kan worden.

Een website maken, dat is een samenwerking tussen Yools en onze klanten. Lees het interview waar we zowel onze designer Jasmien alsook Veerle, bestuurslid én cliënt bij IZW aan het woord laten. Zij vertellen je wat meer over de WCAG en wat ze voor hen hebben betekend bij het maken van de IZW website.

We hadden onmiddellijk een heel goed gevoel bij Kevin, die in het eerste gesprek al een heleboel hints en tips gaf.
Veerle Ternier

De sterktes van deze website

Toegankelijk voor iedereen

Het toepassen van de WCAG richtlijnen zorgt voor een website die toegankelijk is voor het volledige cliënteel van IZW.

Menselijke en persoonlijke touch

Getuigenissen van bewoners en contactpersoon per residentie zorgen voor overtuiging op een persoonlijke manier.

Vernieuwde huisstijl

Websites met WCAG zien er vaak soberder uit. De website van IZW straalt met een gemoderniseerde huisstijl ook echt hun eigenheid uit.

Hoe kunnen we je helpen?

We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.