+2500 websites

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Een website voor jouw autogarage

Breng jouw auto's tot de klant! Wil jij als autogarage groeien? Ontdek waarom een professionele website belangrijk is voor jouw garage. Website laten maken voor je autogarage? Yools kan je verder helpen.

Wat zijn de voordelen van een Yools website voor jouw autogarage?

Website laten maken voor jouw autogarage?

Website laten maken voor garages: garage Defranq
Handel
Garage Defranq

Website voor Garage-Defrancq

Vlotte, correcte en tijdige afhandeling van de website!
Fransis

Wat maakt Yools anders?

Wel, onze visie: menselijkheid in een digitale wereld, die zowel in ons product als in onze werkwijze wordt weerspiegeld.

Very fast response and help!
Guy BauwensPRC Europe

Meer dan 2800 ondernemers succes helpen boeken.

Ondernemers geven ons een gemiddelde score van 4,9/5.

Meer dan 2800 ondernemers succes helpen boeken.

Ondernemers geven ons een gemiddelde score van 4,9/5.

Heb je nog vragen?

Wil je graag een website laten maken en bespreken wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak

Is mijn website goed beveiligd?

Onze nieuwe websites worden steeds beveiligd met een SSL certificaat. De SSL certificaten worden automatisch geüpdatet en vernieuwd. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat je website als veilig beschouwd wordt, waardoor je vertrouwen geeft aan bezoekers. SSL (Secure Sockets Layer) zorgt ook voor een veilige verbinding tussen gebruiker van de website en de server, waardoor gevoelige gegevens zoals wachtwoorden beschermd worden tegen hackers. 

Daarnaast worden onze recente websites ook regelmatig voorzien van updates, staan ze op beveiligde servers en worden er regelmatig checks gedaan.

 

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

Het vergroten van het aantal bezoekers op je website vereist een strategische aanpak. Hier zijn enkele effectieve methoden:

 • Optimaliseer je website voor zoekmachines (SEO): Verbeter de zoekmachinevriendelijkheid van je website door relevante zoekwoorden te gebruiken, hoogwaardige content te creëren en te zorgen voor technische SEO-optimalisatie.
 • Contentmarketing: Publiceer regelmatig waardevolle, informatieve en boeiende content die aansluit bij de interesses van je doelgroep. Meestal wordt dit gedaan in de vorm van een blog of projecten. Zo zorg je voor meer visibiliteit.
 • Sociale media: Promoot je website en content op sociale media platforms waar je doelgroep actief is. Deel regelmatig nieuwe informatie en betrek je volgers hierbij.
 • E-mailmarketing: Bouw een e-maillijst op en verstuur relevante nieuwsbrieven en updates naar je abonnees.
 • Betaalde advertenties: Overweeg betaalde advertenties op platforms zoals Google Ads of sociale media om meer verkeer te genereren naar je website.
 • Gastbloggen: Schrijf gastartikelen voor andere websites en voeg links toe naar je eigen site.
 • Samenwerkingen: Werk samen met andere websites of influencers in jouw niche om je bereik te vergroten.
 • Optimaliseer laadtijden: Snelle laadtijden verbeteren de gebruikerservaring en de SEO-score van je site, wat kan leiden tot meer verkeer.
 • Gebruik analyses: Analyseer het verkeer op je website om te begrijpen waar je bezoekers vandaan komen en welke content of pagina's het meest populair zijn. Speel hier daarna op in door meer populaire content toe te voegen en deze pagina's conversiegericht te maken om bezoekers een actie te laten ondernemen. Je kan ook pagina's waarop je minder verkeer hebt optimaliseren om deze beter te benutten.
 • Blijf consistent: Zorg voor een consistente inspanning over een langere periode om een gestage stroom van verkeer op te bouwen.

Het vergroten van het websiteverkeer vergt geduld en consistentie. Blijf de prestaties meten en pas je strategie aan op basis van de resultaten om de groei te optimaliseren.

 

In welke regio's zijn jullie actief?

We werken bij Yools volledig op afstand. Hierdoor kunnen we aan elke Belgische onderneming dezelfde service aanbieden, of je je nu in Antwerpen, Brussel, Leuven of Gent bevindt!

Hoeveel kost een website?

De prijzen van de websites die we maken varieert tussen €1.000-10.000 met een gemiddelde van €3.500. Afhankelijk van jouw noden bepalen we met jou een prijs die volledig op maat is.

Om ook starters en vzw’s te kunnen verder helpen bieden wij budgetvriendelijke alternatieven aan.

Hoe snel wordt mijn website opgeleverd?

Een website project wordt gemiddeld opgeleverd binnen de 7 weken, van kennismakingsgesprek tot het online gaan. Natuurlijk is deze termijn ook afhankelijk van de complexiteit van het website project.

We vinden het belangrijk om jou voldoende tijd te gunnen om mee na te denken, maar als je je sneller wilt gaan is er ook een spoedprocedure.

Hoe kan mijn website hoger scoren in Google?

Om je website hoger te laten scoren in Google, kun je verschillende strategieën en optimalisatietechnieken toepassen. Hier zijn enkele belangrijke stappen:

 

 • Zoekwoordenanalyse: Doe onderzoek naar relevante zoekwoorden die gerelateerd zijn aan je website. Je kan tools zoals Google Keyword Planner gebruiken om populaire zoektermen te vinden. Je leest er alles over in ons blogbericht.
 • On-Page SEO: Optimaliseer je websitepagina’s voor zoekmachines. Zorg voor relevante en unieke content, gebruik zoekwoorden op een natuurlijke manier in titels, koppen en tekst, en optimaliseer afbeeldingen en meta-tags.
 • Technische SEO: Zorg ervoor dat je website technisch gezond is. Verbeter de laadsnelheid, zorg voor een responsief ontwerp, en los eventuele technische problemen op, zoals gebroken links of fouten in de code.
 • Mobiele optimalisatie: Zorg ervoor dat je website goed werkt op mobiele apparaten, aangezien Google mobielvriendelijke sites beloont met hogere rangschikkingen.
 • Kwaliteitsvolle backlinks: Bouw kwalitatieve backlinks op van relevante en betrouwbare websites. Dit verhoogt je website-autoriteit en helpt bij het verbeteren van je positie in de zoekresultaten. Weet je niet hoe je hieraan begint? Lees er meer over in ons blogbericht.
 • Lokale SEO: Voor lokale bedrijven is het belangrijk om je website te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten. Meld je aan bij Google Mijn Bedrijf en zorg ervoor dat je bedrijfsinformatie consistent en accuraat is vermeld. Hierover schreven we ook een leuk blogbericht.
 • Contentmarketing: Biedt waardevolle, relevante en up-to-date content aan je bezoekers. Dit trekt niet alleen meer verkeer aan, maar moedigt ook andere websites aan om naar je te linken. Meer info nodig? Neem gerust contact op met ons.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een gebruiksvriendelijke website met een duidelijke navigatie en goede interne linkstructuur helpt zoekmachines om je site beter te begrijpen.
 • Monitoring en analyse: Gebruik tools zoals Google Analytics om het verkeer op je website bij te houden, conversies te meten en inzicht te krijgen in hoe bezoekers met je site omgaan. Pas je strategie aan op basis van de gegevens die je verzamelt.

Het is belangrijk om te weten dat SEO een voortdurend proces is, omdat zoekalgoritmen en concurrentie voortdurend veranderen. Wil je hier graag meer op inzetten? We bespreken de mogelijkheden graag met jou

Hoe kunnen we je helpen?

We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.