+2500 websites

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Een website laten maken voor uw bouwbedrijf in Merksplas? Authentieke webdesign in Antwerpen

Een nieuwe gebruiksvriendelijke website voor Maene

Maene installeert verwarming, airconditioning en ventilatie in Merksplas en het noorden van de provincie Antwerpen. Ze waren op zoek naar een partner voor het vernieuwen van hun website. Lees hier hoe we samen een gebruiksvriendelijke website bouwden.

Een website waar bezoekers makkelijk de juiste informatie vinden

Maene installeert verwarming, airconditioning en ventilatie in Merksplas en omgeving. André en Mayahad hadden zelfstandig een website gemaakt omdat ze niet helemaal tevreden waren met de website dat door een ander agency gebouwd werd. Daardoor hadden ze uiteindelijk 2 websites online, elk met een apart design waardoor er geen duidelijke huisstijl aanwezig was. De structuur van deze websites was niet duidelijk en niet intuitïef waardoor gebruikers moeilijk de juiste informatie terugvonden. Daarnaast was ook de inhoud niet volledig up-to-date.

Naast het structurele en visuele dat aangepast moest worden, was ook het CMS systeem van de webite niet makkelijk om in te werken en was er het gebrek aan een betrouwbare partner om vragen te stellen of oplossingen te bieden. Daardoor zagen André en Maya het belang om een goede nieuwe partner te zoeken voor het bouwen van een website dat echt werkt. Daar kwam Yools in beeld.

Doelstellingen vaststellen en publiek identificeren

Samen bepaalden we de doelen van de website. Welke informatie moet er gedeeld worden? Is het louter een visitekaartje of moet je website ook meer klanten aantrekken? Moeten de klanten rechtstreek een afspraak kunnen inplannen?

We bepaalden de doelgroep van de website. Wat zijn de demografische kenmerken? Waar zijn ze naar op zoek? Begrijpen wie de potentiële klanten zijn van Maene en wat ze verwachten van de website is cruciaal om ervoor te zorgen dat de website aangepast is aan hun noden.

Structuur optimaliseren voor verbeterde gebruikerservaring

Wij werkten in overleg met André en Maya een nieuwe website structuur uit en visualiseerden deze aan de hand van een wireframe. We voerden een aantal structurele veranderingen door om de gebruikerservaring te verbeteren. De navigatie kreeg een make-over, waardoor bezoekers intuïtiever door de website konden bewegen. De indeling werd geoptimaliseerd voor een vlottere informatiestroom en nieuwe interactieve elementen werden geïntegreerd om de betrokkenheid te vergroten.

Resultaat: focus op de groei van het bedrijf

Door het goede overleg, de mogelijkheid om steeds input te geven of vragen te stellen en de duidelijke visualisatie van de nieuwe structuur, kregen André en Maya een goed beeld van hoe hun nieuwe website er zou uitzien. Na het zien van het volledige ontwerp waarbij we ook haar huisstijl doorgetrokken hebben in het design, waren ze zeer tevreden. Startende vanuit het logo bouwden we een huisstijl op om door te trekken in de nieuwe website. We zorgden voor eenheid in het ontwerp, en een moderne look & feel voor de website met een professionele uistraling. Ook de verdere samenwerking tot de lancering van de website verliep aangenaam en efficiënt. André en Maya zijn ontlast en kunnen gewoon focussen op hun zaak nu. Yools maakte van de gelegenheid gebruik om Maene's vindbaarheid (SEO) te verbeteren en meer klanten aan te trekken.

  Van een zelfgemaakte website naar een betrouwbare partner

  "André en Maya van Maene hadden zelfstandig een website opgebouwt omdat ze niet echt tevreden waren van hun website partner. Ze hadden eigenlijk 2 websites met een andere huisstijl en de inhoud klopte ook niet volledig, waardoor het voor bezoekers echt heel verwarrend was. Hun eigen poging om een website te bouwen was ook niet heel vlot verlopen. Overal bugs en ze konden dan niet bij iemand terecht komen om dit op te lossen... Daardoor zagen ze het belang van een goede en betrouwbare partner zoals Yools voor het bouwen van een nieuwe website."

  Kevin V. - Accountmanager bij Yools

  "Onze website was zo verouderd. Toen Yools hun schouders onder onze website zette, stonden we versteld. Ze begrepen onze wensen perfect. Er was dan ook weinig aanpassing nodig toen ze ons de proefsite lieten zien. Yools gave us the tools of getting bigger."
  Maya Tippel

  De sterktes van deze website

  Een aangepaste website structuur voor een betere gebruikerservaring

  Na een grondige analyse van noden van de klant en hun doelgroep, werkten we een nieuwe structuur uit. De aangepaste structuur maakt het voor bezoekers makklijk om door de website te navigeren en de juiste informatie terug te vinden.

  Een betrouwbare website partner

  Bij Yools willen we onze klanten ontlasten zodat ze zich kunnen focussen op het belangrijkste. Daarom willen we een top support biedenen zorgen we ervoor dat ze zelf gemakkelijk aanpassingen kunnen doorvoeren.

  Een gebruiksvriendelijk CMS

  Naast de verbeterde structuur, was er nood aan een gebruiksvriendelijk systeem om de website makkelijk aan te passen. Dankzij het SiteManager platform in combinatie met onze eigen support hou je de website makkelijk up-to-date.

  Op zoek naar een website voor uw bouwbedrijf in Antwerpen? Authentiek webdesign in Merksplas

  Hoe kunnen we je helpen?

  We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.