Zomer
Onze werkbijen zijn van 19/07 tem 23/07 met vakantie!

Van 24 december tot en met 2 januari is het Yools kantoor gesloten. Wij helpen je graag weer verder op vrijdag 3 januari.

Swinnenstore

Swinnenstore

Redesign en online etalage

swinnenstore homepagina
SwinnenStore is een ambitieuze interieur- en exterieurzaak met grote aandacht voor ruimte en design. Ze klopten bij ons aan om de website volledig te restylen. Het design voldeed niet meer aan de identiteit van hun bedrijf en het prachtige werk dat ze afleveren. Bovendien zochten ze een manier om hun producten en projecten op een esthetisch mooie en gestructureerde manier aan het publiek te tonen. Wij gingen aan de slag! 

Hoe hebben we SwinnenStore geholpen?

  • Nieuwe website-strategie
    • Zeer visueel
    • gericht op design
  • Volledige redesign oude website
  • Uitgebreide catalogus op maat met filters

Meer beelden dan woorden

SwinnenStore heeft een erg visuele bedrijfsvisie, niet onlogisch voor binnenhuisarchitecten en decorateurs. De nieuwe website moest dan ook visueel heel aantrekkelijk zijn, zonder dat er belangrijke informatie verloren ging. De website moest bovendien de mogelijkheid bieden om zeer visueel hun producten ten toon te stellen, zonder de functie van een webshop in te vervullen. Het was bovendien noodzakelijk dat er een duidelijk overzicht was van de verschillende product-categorieën en dat de bezoekers er heel makkelijk in konden navigeren. 
overzicht gif

Uitgebreide catalogus met filters

Via een duidelijke visuele website-strategie ontwierpen we een erg visuele homepage met grote visuele blikvanger en een minimum aan tekst. Die lijn wordt doorgetrokken door de hele website. Daarnaast creëerden we een erg uitgebreide, visuele catalogus met filterknoppen voor de verschillende product-categorieën, zoals je kan zien in onderstaande foto. Producten toevoegen, verwijderen, aanpassen, is trouwens zeer gebruiksvriendelijk en op één, twee, drie gebeurd.
SwinnenStore Catalogus
Terug naar het portfolio

Start met een gratis website-strategie!

Via een gratis analyse-gesprek krijg je een professioneel idee van jouw unieke website strategie
Boek een gratis adviesgesprek

Hoe kunnen we je helpen?

We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- & websiteadvies

Vraag advies!
Binnen 24u geholpen