Prettige feestdagen!
Vanaf 24/12/20 tem 03/01/21 is Yools gesloten. Maandag 4 januari staan we terug voor jullie klaar!

Van 24 december tot en met 2 januari is het Yools kantoor gesloten. Wij helpen je graag weer verder op vrijdag 3 januari.

Over Yools & Stefaan Oyen

Strategie, tekst en website voor coach, consultant en trainer

Wil jij op je website helder maken wat je doet voor wie en waarom jij uniek bent? Wil je bezoekers vertrouwen geven, hen warm maken om klant te worden? Praat dan eens met Stefaan.

Hij zorgt samen met ons voor een professionele, duidelijke website die uitstraalt waar jij voor staat, de juiste bezoekers aantrekt en je zo meer en betere klanten bezorgt.

Hoe Stefaan dat doet? Eerst maakt hij je aanbod, doelgroep en unieke meerwaarde glashelder. Die vertaalt hij naar een logische structuur voor je site. En naar klantgerichte teksten die bezoekers aanspreken. Meteen de ideale briefing voor ons design! 

Waarom kiezen voor Stefaan?

Iemand die jou begrijpt

Al +10 jaar werkt Stefaan enkel voor coaches, consultants en trainers. Een bewuste keuze, omdat jij mensen of bedrijven doet groeien. Daar wil hij toe bijdragen.

Een website die voor jou werkt

Stefaan luistert, leeft zich helemaal in en denkt met jou mee. Het resultaat? Klanten die succes boeken met hun strategie, teksten en website. Kijk zelf maar even.

Een partner van A tot Z

Wil je één aanspreekpunt? Een partner die ervoor zorgt dat je visie terugkomt in je strategie, teksten en design? Stefaan begeleidt jou graag van A tot Z.

Dit zeggen klanten

  Mijn website straalt qua look en teksten helemaal uit wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn hart en ziel spreken eruit en mensen voelen onmiddellijk bij wie ze terechtkomen.

  Mijn site is mooi én werkt. Stefaan pakt het strategisch aan. Je kan op hem vertrouwen, hij houdt zich aan zijn beloftes en levert kwaliteit. Topsamenwerking!

  Stefaan is meer dan een websitebouwer: zijn sites zijn echt strategisch. Vanuit zijn kennis en aanvoelen benoemt hij snel waar jij het verschil maakt. Een leerrijk proces waarbij ik mezelf kon zijn!
  We wilden onze site meer ‘ons’. Stefaan bracht weer scherpte in wat we onze klanten bieden en vertaalde dat naar een prachtige site die onze propositie helder en krachtig weergeeft.

  Dankzij jouw inlevingsvermogen, je doorgedreven vraagstelling en de professionaliteit waarmee je dat in een beknopte tekst toverde, straalt mijn website exact uit wat ik wil.

  Stefaan zorgde voor een website met heldere teksten en een professionele uitstraling. Ik krijg vaak te horen dat de site echt weerspiegelt wie ik ben en waar ik voor sta.
  Heel tevreden over onze samenwerking en het resultaat. Als je een site wil die écht toont waar je voor staat en wat je te bieden hebt, werk dan samen met Stefaan!
  Heb jij nog vraagtekens over de richting die je wil uitgaan? Stefaan is de aangewezen partner om dat helder te maken en om te zetten naar een knappe, klantgerichte website.
  Mijn website is voor mij het verlengstuk van wie ik ben als spreker en waar ik voor sta. Stefaan slaagt erin om die authenticiteit te vertalen in strategie, teksten en design.

Stefaan is vaak volboekt…

…maar neemt graag tijd om naar jou te luisten en al mee te denken.

Hoe kunnen we je helpen?

We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadvies

Vraag advies!
Binnen 24u geholpen