+2500 klanten

Klantenscore van 4,9/5

Actief in heel Vlaanderen

Over Yools & Mederi

Wanneer 2 no-nonsense organisaties waar ondernemers centraal staan elkaar vinden, lijkt de match made in heaven. En dat is ze ook!

Mederi begon meer dan 15 jaar geleden als kleinschalig initiatief en groeide uit tot de grootste aanbieder van zelfstandige en onafhankelijke thuisverpleging in België. Met een 170-tal zelfstandige praktijken verspreid over Vlaanderen en Brussel wordt er elke dag aan een sterk netwerk van warme en kwaliteitsvolle zorg gebouwd. Mederi ondersteunt deze praktijken in de meest brede zin van het woord. De verpleeg- en zorgkundigen volgen o.a. gratis opleidingen, laten hun tarificatie/facturatie via Mederi uitvoeren, genieten van een verzekeringsaanbod aan interessante tarieven en worden bijgestaan door een professionele helpdesk voor hun software- en nomenclatuurproblemen. Door deel uit te maken van de erkende dienst thuisverpleging Mederi behoor je tot een sterk netwerk waarin een zelfstandige praktijk thuisverpleging alle kansen en de correcte ondersteuning krijgt om te groeien. Het behalen van het Mederi-kwaliteitslabel bevestigt de betrouwbaarheid van de praktijk. Dankzij een professionele website, ontwikkeld door Yools, is het plaatje compleet!

Waarom kiezen voor Mederi?

Laat jouw praktijk groeien

Mederi geeft je alle kansen om jouw praktijk te groeien in aantal, omzet en patiënten. Dit door het uitgebreide dienstenpakket, een groot netwerk van zorgdoorverwijzers en nu ook door een professionele marketing dankzij de samenwerking met Yools.

Gegarandeerd en snel centen op jouw rekening

Wanneer je jouw verpleegkundige prestaties via Mederi factureert kan je zeker zijn dat jouw centen tijdig op jouw rekening staan. En dat is met 100% garantie, ook al hebben de mutualiteiten de facturatie zelf nog niet verwerkt.

Dit alles voor de beste prijs!

Mederi-praktijk worden kan al vanaf 2,95% op jouw omzet. En daarvoor krijg je veel, héél veel!

Dit zeggen klanten

    TOP team die Yools! Deskundig, professioneel en aangenaam om mee samen te werken. Anton was mijn aanspreekpunt, altijd joviaal , zonder echt persoonlijk contact, via het internet een pracht van een website kunnen ontwikkelen en dit binnen een korte termijn!

Hoe kunnen we je helpen?

We bieden je vrijblijvend een eerste marketing- en websiteadviesgesprek.